Hyundai najavljuje električni SUV s “loungeom” u kabini

Hyundai najavljuje električni SUV s “loungeom” u kabini

Koncept SEVEN bit će službeno predstavljen 17. studenoga na događanju Automobility u Los Angelesu. Za sada se doima kako će to biti SUV sa sedam sjedala i interijerom poput hotelske ili dnevne sobe

Hyundai Motor Company objavio je “teaser” fotografije svojeg novog koncepta električnog SUV-a, za koji kažu da će biti elegantan i prostran. Naziv koncepta je SEVEN, što sugerira da će se u njega moći smjestiti sedam putnika, no u kompaniji su odlučniji u tome da se u ovom slučaju istaknu neke hrabre i neočekivane dizajnerske odluke.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

SEVEN bi tako trebao predstavljati dizajn, inovacije i tehnologije budućnosti koje će krasiti Hyundaijeve modele u eri električne mobilnosti. Ovaj će se SUV smjestiti u njihovu već poznati liniju IONIQ, a isticat će se prije svega neobičnim uređenjem interijera. Ono će potpuno svjesno i namjerno odudarati od svega do sada poznatoga u autoindustriji i tradicionalnih automobila s motorima na fosilna goriva.

Unutrašnjost ovog vozila bit će nalik hotelskoj sobi, ili pak dnevnom boravku, prije nego kabini putničkog vozila kakvu poznajemo. Dojam “loungea” bit će istaknut jedinstvenim stilom presvlaka, sjedala i izborom materijala, za koje se ističe i da će biti ekološki održivi, rafinirani, i odabrani na način da odražavaju jedinstven stil budućih vlasnika SEVEN-a.

Službenu će premijeru koncept SEVEN imati 17. ovoga mjeseca u Los Angelesu, u sklopu salona automobila AutoMobility, a prezentaciju će biti moguće pratiti i putem Interneta. Koncept će za razgledavanje biti dostupan u konferencijskom prostoru do 28. studenoga.

YouTube MP3 - Hotmail
1