Hyundai Kona Electric s autonomijom od 470 km

Hyundai Kona Electric s autonomijom od 470 km

Hyundai je potvrdio kako će na predstojećem ženevskom auto salonu predstaviti električno pokretanu izvedbu modela Kona. Točnije, radit će se o modelu Kona Electric koja bi svojim kupcima trebala ponuditi autonomiju od 470 km.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Najavni teaser nam ne otkriva puno o samom vozilu, no za očekivati su uobičajene izmjene vanjskog dizajna za električna vozila poput zatvorene maske i sl, a sve u cilju poboljšanja aerodinamičkih svojstava.

Iz Hyundaije je službeno objavljen spomenuti podatak o autonomiji koji je izmjeren prema novom WLTP standardu te činjenica kako će Kona biti dostupna s dvije verzije električnog pogona, a jedna od njih će “kupcima ponuditi jedan od najsnažnijih električnih motora na tržištu.” Također, ovaj bi automobil trebao biti bogato opremljen naprednim sustavima pomoći vozaču pa u Hyundaiju najavljuju zabavno i sigurno vozilo.

Kona Electric će na tržište stići tijekom ovog ljeta, a online premijera će se održati 27-og ovog mjeseca, otprilike tjedan dana prije ženevskog nastupa pa ćemo tada saznati više o ovom automobilu.

Podijeli:
1