Hyundai Kona dostupna je od 119.990 kn

Hyundai Kona dostupna je od 119.990 kn

Za jedinstveno iskustvo vožnje vaše nove Hyundai Kone, u početnom, ali bogato opremljenom paketu DRIVEit, pronaći ćete klima uređaj i tempomat, aluminijske naplatke, električno podesive grijane vanjske retrovizore s kučištima u boji vozila te integriranim pokazivačima smjera, audio sustav s 5-inčnim dodirnim zaslonom s bluetoothom i USB povezivanjem, zatamnjena stakla, LED dnevna i pozicijska svjetla, krovne nosače te robusne zaštitne obloge blatobrana.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Navedena cijena od 119.990 kn odnosi se na Konu DRIVEit 1.0 T-GDI (120 KS) ISG sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, prosječne emisije CO2 od 124 g/km.

Hyundai Kona ima Hyundai SmartSense sustav koji je u skladu s najvišim europskim sigurnosnim standardima, a podrazumijeva elektronički nadzor stabilnosti vozila, sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici, sustav koji upozorava vozača na umor i nenamjerni prelazak voznog traka te sustav Start & Stop.

Kona je kompaktni SUV koji će svojim stilom, najnaprednom tehnologijom te različitim kombinacijama boja eksterijera i interijera, vaš život učiniti veselijim, napominju u Hyundaiju. Uz deset dostupnih boja karoserije i dvije boje krova, moguće je odabrati izgled koji će najbolje odgovarati vašem karakteru i životnom stilu.

Od sada i u izvedbi s dizelskim motorom

Obitelji hyundaijevog modela Kona nedavno se pridružio novi dieselski motor 1.6 CRDI, u dvije razine snage: 115 KS sa 6-stupanjskim mjenjačem i prednjim pogonom te 136 KS uz 7-stupanjski automatski DCT mjenjač s dvostrukom spojkom i opcijskim pogonom na sva 4 kotača. Novi dizelski motor nudi ekonomičnost i niske emisije ispušnih plinova. Konačno, obitelj Hyundai Kone proširena je i modelom Kona Electric, za vožnju bez emisija.

Provjerite ponudu Hyundai Kone u ovlaštenoj prodajnoj mreži Hyundaia.

– – –

Pogledajte i test Hyundai Kone 1.0 T-GDI ROCKit

Podijeli:
1