Hyundai i30 N u prodaji na hrvatskom tržištu uz cijene od 239.990 kn

Hyundai i30 N u prodaji na hrvatskom tržištu uz cijene od 239.990 kn

Obitelj hyundaijevog modela i30 na hrvatskom od sada je tržištu bogatija za novog sportskog člana, model i30 N, koji simbolizira potpuno novo razdoblje za marku Hyundai. Na hrvatskom tržištu ovaj je model dostupan od 239.990 kn u paketu opreme Sport te od 259.990 kuna uz paket Performance. Automobil se isporučuje uz jedinstveno petogodišnje jamstvo Hyundaija bez ograničenja broja prijeđenih km.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Koncept N serije rođen je u Namyangu, globalnom razvojno-istraživačkom centru Hyundaija u Koreji, a i30 N “brušen” je testiranjima na Nürburgringu, gdje je pokazao svoj sportski duh. Njegov 2,0-litreni Turbo-GDi s izravnim ubrizgavanjem dostupan je u dvije izvedbe, s 250 i 275 KS. Ubrzanje od 0-100 km/h Hyundaija i30 N iznosi 6,1 sekundu.

Uspjesi momčadi Hyundai Motorsport u WRC-u doveli su do kreiranja sportskog automobila dostupnog svima, koji istovremeno nudi maksimalni vozački užitak i zabavu na stazi, kao i u svakodnevnoj gradskoj vožnji. Stoga Hyundai Hrvatska poziva sve zainteresirane da posjete ovlaštene prodajne centre.

– – –

Hyundaijeve novosti pratite na Facebook stranici Hyundaija Hrvatska

Podijeli:
1