Hyundai 45 – najava električne budućnosti

Hyundai 45 – najava električne budućnosti

Korejski automobilski div namjerava na predstojećem frankfurtskom auto salonu predstaviti konceptni model pod nazivom 45. Ova studija će poslužiti kao izravna najava hyundaijevih namjera kada je riječ o serijskim električnim modelima.

Za sada nema konkretnih informacija o vozilu, no za očekivati je da će Hyundai s njim najaviti i dizajn i tehničke karakteristike svojih budućih modela s električnim pogonskim sklopovima. Trenutno znamo samo da će vanjski dizajn biti inspiriran modernim hyundaijevim modelima te prvim vozilima tog proizvođača iz 70-ih godina prošlog stoljeća.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Slika unutrašnjosti za sada nema, no iz Hyundaija je stigla najava kako će “jedinstvena kabina ovog automobila potaknuti na razmišljanje o budućnosti osobne mobilnosti.” Drugim riječima, izgledno je da će vozilo biti opremljeno nekom vrstom autonomnog upravljanja te da će kokpit i ostatak interijera biti prilagođeni toj činjenici.

Uskoro bi trebali saznati više, a dodajmo da ovogodišnje izdanje frankfurtskog auto salona svoja vrata za novinare otvara 10, a za javnost 12. rujna.

Podijeli:
1