Honda predstavila osvježenu verziju modela Jazz

Honda predstavila osvježenu verziju modela Jazz

Honda je pred frankfurtsku premijeru objavila prve fotografije i podatke o osvježenoj verziji trenutne generacije modela Jazz koji će na europska tržišta pristići do kraja ove godine. Uz klasične vizualne i slične dorade Honda je Jazz osvježila i novom benzinskom verzijom.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Što se dizajna tiče Jazz je vizualno usklađen s novijim hondinim modelima, posebno s posljednjom generacijom Civica, a novosti se mogu primijetiti na maski motora, svjetlima, branicima i sl. Također, tu je i nova Skyride plava boja vanjštine, a bit će prošireni i popisi opreme, posebno kada je riječ o sigurnosnim sustavima te infotainmentu središe kojeg će biti 7,2-inčni središnji zaslon.

Novost je i paket Sport koji uključuje 16-colne crne alu naplatke, sportski aero paket kojeg će između ostalog činiti prednji spliter, novi pragovi, stražnji difuzor i spojler te standardna LED svjetla. Dakao, Sport će se i u unutrašnjosti razlikovati od standardnih izvedbi s jedinstvenim sjedalima, presvlakama, ukrasima te pojedinim detaljima opreme.

Recimo i da će verzije Sport dolaziti s 1,5-litrenim i-VTEC motorom snage 130 KS te prosječne potrošnje od oko 5,4 l/100 km kada je uparen s dotjeranom izvedbom CVT mjenjača. Ostale izvedbe će i dalje dolaziti s 1,3-litrenim i-VTEC motorom snage 102 KS.

YouTube MP3 - Hotmail
1