Honda CR-V se “okupala” umjesto jet-skija

Honda CR-V se “okupala” umjesto jet-skija

S društvenih mreža stiže nevjerojatan video potonuća jedne Honde CR-V, koje se dogodilo prilikom pokušaja porinuća jet-skija ili pak njegovog vađenja iz vode, nije sasvim jasno

Za snimku koju danas prenosimo nije sasvim jasno gdje je nastala, no posljednjih se dana proširila društvenim mrežama. Prikazuje bijelu Hondu CR-V na pola potopljenu na obali te jet-ski u njezinoj blizini. Vozačica Honde iz nje panično izlazi, nakon što je – kako se čini – neuspješno obavila akciju porinuća ili vađenja tog jet-skija iz vode.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Hondu očito nije dobro osigurala od pokretanja, a moguće je da ju je prema dubljoj vodi povukla i prikolica. Ono što je uslijedilo bolno je i polagano suočavanje sa stvarnošću: SUV u nekoliko sekundi nestaje pod vodom, pred očima očajne vozačice, koja u nevjerici promatra kako joj automobil klizi u propast. Srećom, pri ovom incidentu nitko nije ozlijeđen.

Korisnike društvenih mreža posebno je zabavila činjenica da su se usred potonuća Honde na njoj automatski uključili brisači i “pokušali pomoći” otjerati vodu s vjetrobrana. Radili su “kao glazbenici na Titanicu, do zadnjeg trena”, najistaknutiji je komentar na Redditu.

YouTube MP3 - Hotmail
1