Hennessey predstavio interijer modela Venom F5

Hennessey predstavio interijer modela Venom F5

Nedugo nakon što je Hennessey na SEMA-i u Las Vegasu predstavio svoj novi model Venom F5, teksaški proizvođač i tuner je sada objavio i prve fotografije unutrašnjosti ovog automobila. Kao što su i ranije slike dale naslutiti interijerom ovog vozila dominiraju ugljična vlakna te se općenito čini kako je učinjen veliki iskorak, u kvaliteti i izradi, u odnosu na raniji Venom GT.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Sukladno očekivanjima riječ je o vrlo skučenoj kabini s dva trkaća sjedala koja su vrlo vjerojatno fiksirana za podnicu, a tu je i veći središnji zaslon infotainment sustava, nekoliko otvora za ventilaciju izvedenih slično ispuhu, uži tunel mjenjača i sl.

Kupcima će na raspolaganju stajati dvije kombinacije upravljača i instrumentne ploče. S jedne strane je klasično rješenje upravljače i instrumentne ploče koja se nalazi iza njega, a s druge ono u kojoj je zaslon instrumentne ploče smješten na sam upravljač.

Na kraju podsjetimo kako ovaj automobil mase 1338 kg pokreće 7,4-litreni V8 bi-turbo snage 1600 Ks i najvećeg okretnog momenta od 1763 Nm. Najveća brzina mu iznosi 484 km/h, dok će do 300 km/h ubrzati za manje od 10 sekundi, a 0-400-0 km/h za manje od 30 sekundi.

Podijeli:
1