Glumac Frankie Muniz, poznat kao “Malcolm u sredini”, natjecat će se kao profesionalni vozač

Glumac Frankie Muniz, poznat kao “Malcolm u sredini”, natjecat će se kao profesionalni vozač

Frankie Muniz, glumac koji se proslavio naslovnom ulogom u humorističnoj seriji Malcolm u sredini, postao je profesionalni vozač utrka i nastupat će u nadolazećoj sezoni trkaće serije ARCA Menards

Američka elitna trkaća klasa NASCAR ima i manju seriju, ARCA Menards Series, koja je u svojoj biti poluprofesionalna, vozi se na nekim istim stazama, a iz nje najbolji vozači vrlo često prelaze u elitni rang utrkivanja. U toj će seriji, u timu Rette Jones Racing, tijekom 2023. godine utrke voziti i jedna slavna osoba. On je Frankie Muniz, danas 37-godišnjak, koji se proslavio ulogom Malcolma u popularnoj televizijskoj humorističnoj seriji Malcolm u sredini, s početka ovog stoljeća.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Muniz je 2008. godine na čekanje stavio svoju glumačku karijeru i posvetio se utrkivanju. Vozio je bolide Atlantic Championshipa, od 2021. je u američkim stock automobilima, a sada će cijelu sezonu odraditi upravo u seriji ARCA Menards Series.

Utrkivat će se u Fordu Mustangu, startnog broja 30, i bit će jedini vozač svojeg tima u nadolazećoj sezoni. Muniz kaže kako mu je ovo ostvarenje dugogodišnjeg sna. Prvu će utrku voziti 18. veljače na kultnoj stazi Daytona International Speedway, a do posljednje utrke, 7. listopada, natjecat će se u ukupno 20 utrka.

YouTube MP3 - Hotmail
1