Genesis predstavio temeljito osvježeni G90

Genesis predstavio temeljito osvježeni G90

Genesis nije dostupan na našem tržištu, no riječ je o sve cjenjenijoj hyundaijevoj luksuznoj marki koja jednog dana možda i postane dostupna u Hrvatskoj, a predvodnik njene ponude je upravo prošao kroz temeljiti facelift. Točnije, korejski EQ900 je upravo temeljito redizajniran te je preimenovan u G90 kako bi se njegovo ime uskladilo s nomenklaturom koju ova marka koristi na drugim svjetskim tržištima na kojima je prisutna.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Vanjština se može pohvaliti novom maskom motora, novim prednjim i stražnjim svjetlima, novim poklopcem motora te raznim drugim sličnim doradama koje uključuju završetke ispuha, nove opcijske 19-colne kotače, proširenu ponudu boja vanjštine… Unutrašnjost je više-manje prenijeta iz prethodne izvedbe, no učinjena su određena unaprjeđenja opreme, proširena je ponuda boja i presvlaka, unaprijeđena izolacija od buke i vibracija i sl.

Nadalje, ovaj model uključuje bogatu standardnu sigurnosnu opremu te razne sustave pomoći vozaču, a tu je i sustav prilagodljivog ovjesa te automatskog prepoznavanja loše kakvoće zraka koji sam gasi dovod zraka izvana dok senzori ponovno ne osjete da je zrak kvalitetan.

Korejski G90 je dostupan s tri benzinska motora. Točnije, ponudu čine turbo 3.3T GDi te atmosferski 3.8 i 5.0 GDi motori. Prva dva su dostupna s tri paketa opreme Luxury, Premium Luxury i Prestige, a posljednji samo u paketu Prestige. Na kraju recimo i kako će G90 na ostala svjetska tržišta stići tijekom sljedeće godine.

Podijeli:
1