Ford obnavlja mrežu svojih partnera u Hrvatskoj

Ford obnavlja mrežu svojih partnera u Hrvatskoj

S ciljem daljnjeg rasta i širenja poslovanja, tvrtka Grand Dalewest d.o.o. generalni uvoznik marke Ford za Hrvatsku, u lipnju 2018. obnavlja svoju prodajno servisnu mrežu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U sklopu autocentra GT Automobili Zagreb na adresi Betinska 1, blizu glavne ceste iz Velike Gorice prema Zagrebu otvoren je novi prodajno servisni centar Forda. Ova lokacija omogućuje laku i brzu dostupnost velikom broju korisnika iz Zagreba i okolice. Tvrtka GT Automobili d.o.o. također će otvoriti i prodajno servisni centar Forda u Splitu, s očekivanim početkom rada sredinom 2019.

Tvrtka AMC Međimurje d.o.o., uz osnovnu lokaciju u Čakovcu na kojoj već dugi niz godina uspješno promovira marku Ford, najkasnije do proljeća 2019. otvara prodajno servisni salon i u Varaždinu.

Istovremeno s otvorenjem ovog centra, dio dosadašnjih partnera preuzeo je isključivo servisnu ulogu – tako su već otprije poznate lokacije Auto Hrvatske u Zagrebu i Karlovcu, lokacija Modul Auto u Zadru, Ford Pogarčić u Rijeci, AS Lacković u Velikoj Mlaki kraj Zagreba, Vukman Motors u Trogiru, AC Krivak u Koprivnici te Automehanika u Vinkovcima prenamijenjene isključivo u servisne salone, sve s ciljem kako bi se dosadašnjim vlasnicima fordovih vozila i dalje omogućilo brzu podršku te kvalitetno održavanje vozila.

Novootvoreni centar GT Automobila u Zagrebu, budući centri u Varaždinu i Splitu, prodajno servisni centri AC Bilić u Slavonskom Brodu, AMC Međimurje u Čakovcu, Grand Auto u Zagrebu, Puli, Splitu i Osijeku, Omega Auto u Čilipima, AS Lacković u Sisku te Krainc Auto u Rijeci biti će uređeni prema novim standardima i u skladu s novim vizualnim identitetom marke – Ford Premium standard.

Usklađenost s novim standardima, što ne uključuje iskorak samo u vizualnom već i u smislu podizanja kvalitete svih usluga ovlaštenih centara kroz edukaciju cjelokupnog osoblja zaposlenog u mreži, iziskuje ulaganje od minimalno 10 milijuna Kuna s očekivanim završetkom prilagodbe najkasnije do početka jeseni 2019.

Sve vjerne kupce i zainteresirane iz Forda pozivaju da ih kontaktiraju na email adresu info@ford.hr s komentarima i prijedlozima.

Podijeli:
1