Ford do kraja godine predstavlja električni crossover inspiriran Mustangom

Ford do kraja godine predstavlja električni crossover inspiriran Mustangom

Već neko vrijeme znamo da Ford radi na razvoju električno pokretanog crossovera čije je vanjski dizajn inspiriran modelom Mustang. Sad pak doznajemo kako će premijera tog vozila biti održana uskoro. Točnije, u jednom fordovom službenom dokumentu stoji da će dotični automobil biti predstavljen prije kraja ove godine te da će na tržište stići tijekom 2020.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Za sada nema nikakvih konkretnijih informacija o ovom automobilu, no ranije glasine su upućivale na to da će mu se autonomija kretati oko 500 km. Očekuje se i da će podržavati sustav brzog punjenja što bi trebalo skratiti punjenje njegovih baterija, odnosno omogućiti djelomično punjenje za vrlo kratko razdoblje.

Uz performanse pogonskog sklopa u Fordu vjeruju kako će snažan adut ovog modela biti i njegov dizajn nadahnut Mustangom. Nadalje, kupci mogu očekivati i bogatu te naprednu opremu, kao i visoku kvalitetu izrade i upotrjebljenih materijala. Sve kako se i može očekivati za automobil s kojim Ford želi okrenuti novu stranicu i snažno krenuti u budućnost.

Podijeli:
1