Filmski prizor na Floridi: okršaj na haubi kamiona u vožnji

Filmski prizor na Floridi: okršaj na haubi kamiona u vožnji

S Floride stiže video zabilježen protekle subote u kojem se vidi neobjašnjiv prizor koji kao da je iz kakvog lošeg akcijskog filma. No, riječ je o stvarnom događaju koji su zabilježili svjedoci iz više uglova

U SAD-u se često šale na račun sintagme “Florida man…”, kojom vrlo često počinju novinski naslovi o živopisnim ljudima s Floride. Ti naslovi često uključuju bizarne zgode i nezgode ekscentrika po kojima je ova savezna država na glasu kao dom najbizarnijim mogućim likovima. Niti ovoga puta naslov koji počinje s “Florida man…” nije iznevjerio.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Naime, na tamošnjoj autocesti 95 u okrugu Palm Beach protekle je subote iz nekoliko uglova snimljen prizor koji možete vidjeti na priloženom videu. Na haubi tegljača koji vozi autocestom leži čovjek koji metalnom šipkom, rukama i glavom udara po vjetrobranu i, kako se čini, pokušava nauditi vozaču.

Ovaj, pak, ne zaustavlja svoj kamion najmanje i vozi s pobješnjelim napadačem pred sobom, kojeg pokušava “otresti” povremenim vrludanjem i naglim kočenjem. Ovakva se suluda vožnja nastavila, kako kažu neki svjedoci, čak 14 kilometara. Što je natjeralo ovog čovjeka da iziđe iz svoje Toyote, kao što su opisali očevici, popne se na betonsku ogradu uz cestu te skoči na kamion i počne divljati, nije još razjašnjeno. Policija je potvrdila da je počinitelja odvela u bolnicu na 72-satno promatranje, te da u incidentu nitko nije ozlijeđen.

Podijeli:
1