Fiat 500x od sada i kao kabriolet, a Panda s tvorničkim plinom

Fiat 500x od sada i kao kabriolet, a Panda s tvorničkim plinom

Popularni gradski automobil FIAT 500x dobio je lagani redizajn za godište 2023., kao Cabrio inačicu. Fiat Panda po novome je dostupna i s tvornički ugrađenom plinskom instalacijom

Iz Fiata stižu dvije zanimljive najave za ljubitelje malenih gradskih automobila. Prva od njih tiče se novog dodatka u ponudi malenog gradskog, stilski dotjeranog, modela 500x. Za ovu je proizvodnu godinu on dobio manji facelift, kao i potpuno novu karoserijsku izvedbu, koja do sada nije bila u ponudi, Cabrio.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Fiat 500x CABRIO – 30.000 eura

Fiat 500x CABRIO dolazi u dvije verzije, RED i standardnoj, a krasi ga bogata standardna oprema i automatski mjenjač sa 7 stupnjeva prijenosa i dvostrukom spojkom.

U ponudi su ostale i redizajnirane klasične verzije modela 500x, upakirane s blagim hibridnim pogonskim sklopom snage 130 KS te spomenutim automatskim mjenjačem sa 7 stupnjeva prijenosa. Tu je i opcija dizelaša, poznate motorizacije 1.3, uz standardni benzinac 1.0. Obje varijante isporučuju se s ručnim mjenjačem.

Cjenik osnovnih modela pogledajte u nastavku.

Fiat Panda 1.2 LPG – 15.600 eura

Temeljem učestalih upita od strane potencijalnih kupaca, u ponudu vozila Fiat je uključio još jedan zanimljiv model, Fiat Pandu 1.2 s tvornički ugrađenom plinskom instalacijom.

Uz postojeći motor 1.0 hybrid, Fiat je odlučio (prvenstveno zbog porasta potražnje u Italiji) vratiti “u život” poznati 4-cilindrični motor zapremine 1,2 litre te snage 69 KS. U vrijeme kada vozila imaju sve manji doseg sa jednim punjenjem goriva, Panda LPG u kombinaciji benzin+plin omogućava preko 600 km dosega, bez potrebe za odlaskom na crpku. Idealno je vozilo za gradske i prigradske vožnje a prihvatljiva je i većini klijenata koji vrše razne gradske dostave.

Prve Pande LPG su već u salonima diljem Hrvatske, a cijene donosimo u nastavku. Kao i sva vozila, i ova Panda dolazi sa 5-godišnjim jamstvom ili 120.000 prijeđenih km.

YouTube MP3 - Hotmail
1