Ferrari najavio skoru premijeru novog modela

Ferrari najavio skoru premijeru novog modela

Čini se kako bi nam Ferrari za nešto više od mjesec dana trebao predstaviti novi model u svojoj ponudi. Točnije, prema službenoj najavi premijera će se održati 17. rujna u ferrarijevom sjedištu u Maranellu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Priloženi teaser je objavljen na dijelu službene ferrarijeve web stranice rezervirane za vlasnike vozila iz Maranella, a s obzirom da je sama slika nosila naziv F176 za pretpostaviti je kako je to ujedno i kodna oznaka ovog modela.

Za sada o ovom automobilu nema nikakvih konkretnijih podataka, no mnogi pretpostavljaju kako se radi o vozilu ograničene serije koji će se temeljiti na nekom već postojećem modelu, a jedan od glavnih kandidata za donora je 812 Superfast.

Otuda i pretpostavka kako bi dotični model mogao nositi naziv 812 Monza, a glavnu razliku u odnosu na standardni model će činiti novi dizajn vanjštine i interijera, razna mehanička unaprjeđenja i sl, a moguće je i izostanak krova, niže vjetrobransko staklo… Sve ovo su za sada dakako samo nagađanja.

Uskoro više, a na kraju samo dodajmo kako ne bi trebalo čuditi ako je cijela (vjerojatno vrlo mala) proizvodna serija ovog automobila već rasprodana.

Podijeli:
1