Emil Frey Auto Centar postaje multi-brand

Emil Frey Auto Centar postaje multi-brand

Tvrtka Emil Frey Auto Centar je od 1. studenog postala prvi multi-brand centar Grupe Emil Frey u Hrvatskoj. Novi prodajno-servisni centar Grupe nastao je spajanjem dosadašnjih maloprodajnih centara Citroëna u Zagrebu i Mercedes-Benza u Zagrebu i Rijeci. Ovom je prilikom imenovana i nova uprava društva na čelu s Davorom Dasovićem.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ovim promjenama Emil Frey Auto Centar učvršćuje svoj položaj kao najveći maloprodajni partner marki Citroën, DS, Mercedes-Benz i Smart u Hrvatskoj.

Na lokacijama u Zagrebu i Rijeci nalazi se prodaja cjelokupnog programa osobnih i dostavnih vozila navedenih marki. Kovinska ulica u Zagrebu je i servisno središte za osobni i dostavni program marki u programu. Servis za teretni i autobusni program Mercedes-Benz i Fuso nalazi se na novoj lokaciji u Blatu, čije je otvorenje najavljeno za početak prosinca 2017. Bogata ponuda rabljenih vozila također je jedna od temeljnih poslovnih strategija.

Emil Frey Auto Centar je u vlasništvu švicarske poslovne grupe Emil Frey, najvećeg europskog trgovca motornim vozilima koja na domaćem tržištu posluje gotovo 90 godina i izgradila je čvrsto povjerenje kod proizvođača, trgovaca i kupaca. Poslovanje i odnos prema poslovnim partnerima temelji na svojim osnovnim vrijednostima: odnosu prema kupcu, visokoj stručnosti, dobrom odnosu uloženog i dobivenog i ponudi visokokvalitetnih proizvoda. U skladu s time Emil Frey i u Hrvatskoj jamči sigurnost i kvalitetu u ponudi osobnog i gospodarskog programa vozila, postprodajnih usluga i isporuci rezervnih dijelova.

Grupa Emil Frey je u Hrvatskoj, uz Emil Frey Auto Centar, svojim vezanim tvrtkama prisutna i kao generalni uvoznik i distributer za marke Citroën, DS, Fuso, Mercedes-Benz, Peugeot i Smart.

Podijeli:
1