Hotmail, gmail log in, fb log in'

Električni Jeep Avenger stiže na pariški sajam automobila

Električni Jeep Avenger stiže na pariški sajam automobila

Predstavljanje modela Jeep Avenger, prvog potpunog električnog vozila na bateriju ove marke, bit će dopunjeno najavama budućih potpuno električnih modela Jeepa

Marka Jeep će na Međunarodnom sajmu automobila u Parizu 2022. pokazati isključivo elektrificirane modele, s jednim izložbenim prostorom posvećenim samo predstavljanju potpuno novog, električnog modela Jeep Avenger, prvog BEV modela koji je ta kompanija ikad proizvela.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Jeep Avenger model je krojen po mjeri za europsko tržište, s ciljanim dosegom od 400 km samo na struju te modernom i tehnološki naprednom unutrašnjosti, dovoljno prostranom za putnike i teret. Odmah nakon predstavljanja, 17. listopada, kupci će moći kontaktirati ovlaštenu prodajnu mrežu za premijerno izdanje modela novog BEV vozila.

Električna inicijativa

“Novi Jeep Avenger predvodnik je i prvi modeli iz bogatog portfelja BEV vozila marke Jeep u Europi”, kazao je Christian Meunier, izvršni direktor marke Jeep. “S njim, marka Jeep ima priliku izaći na tržište s modelom po mjeri i tijekom premijernog predstavljanja na Međunarodnom sajmu automobila u Parizu pokazat ćemo zašto je ovaj potpuno električni model marke Jeep sjajna alternativa i kako parira konkurentima na tržištu iz svog segmenta vozila. Jeep Avenger prekretnica je u našim planovima širenja na ključnim europskim tržištima, primjerice u Francuskoj, i na našem putu da postanemo vodeća marka SUV vozila s nula štetnih emisija na svijetu.”

Početkom sljedeće godine uslijedit će i premijerno predstavljanje verzije 4xe potpuno novog modela Jeep Grand Cherokee. U državama kao što su Njemačka i Francuska, marka Jeep nudi isključivo elektrificirane SUV modele, a do kraja godine će na svim tržištima Kontinentalne Europe u ponudi biti isključivo elektrificirana SUV vozila.

Plan potpune elektrifikacije marke Jeep, prvi put predstavljen u rujnu, nastavak je prvog vala 4xe verzija koje su izašle na tržište i koje su logički nastavak na putu stvaranja bogate ponude sposobnih, potpuno električnih vozila za europsko tržište. Marka će svoja četiri modela vozila s nula štetnih emisija predstaviti u Europi do 2025. godine, s ponudama zastupljenim u svim značajnim segmentima, uključujući Jeep Recon i Wagoneer „S”, dva nova potpuno električna vozila koja će konkurirati u segmentu SUV vozila srednje klase na globalnom tržištu.

Kao rezultat ove inicijative najavljuje se kako će sva vozila marke Jeep koja se prodaju u regiji do 2030. godina biti 100% električna.

1