Električni Citroën E-Mehari postao praktičniji

Električni Citroën E-Mehari postao praktičniji

Citroën je predstavio osvježenu izvedbu svog modela E-Mehari koji će zahvaljujući novom interijeru te opciji tvrdog krova s bočnim prozorima sada postati još praktičniji i vrlo vjerojatno puno privlačniji potencijalnim kupcima s obzirom da će ga sada biti moguće koristiti i u hladnijim uvjetima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Novosti čine nova prednja armatura, nova sjedala, bogatija oprema, više prostora i pretinca za ostavu manjih predmeta kvalitetnija zvučna i toplinska izolacija, osnažena konstrukcija te određene dorade pogonskog sklopa. Konkretnije, električni motor ovog automobila sada razvija najveći stalni okretni moment od 166 Nm, a prema NEDC-u njegove litij-polimer baterije će mu omogućiti autonomiju od 195 km.

U Francuskoj ovaj model kreće od 19.500 Eura za soft-top verziju, odnosno od 20.700 Eura za izvedbu s tvrdim krovom (uključujući lokalni poticaj od 6000 Eura). Kupci mogu izabrati između četiri boje eksterijera čiji službeni nazivi glase: Into the Blue, My Funny Clementine, Say Yellow i Stellar White. Tvrdi krov dolazi samo u crnoj boji, dok je platneni dostupan u dvije boje, crnoj i narančastoj.

YouTube MP3 - Hotmail
1