DS Automobiles najavio premijeru modela DS3 Crossback

DS Automobiles najavio premijeru modela DS3 Crossback

Jednom dio citroenove ponude, a sada samostalna marka unutar Grupe PSA, DS Automobiles je službeno potvrdio kako će tijekom sutrašnjeg dana predstaviti svoj novi model – DS3 Crosssback. Premijera će se održati u pariškom DS Design Studio, a šira javnost će se s ovim automobilom moći upoznati na skorašnjem pariškom auto salonu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Za sada je objavljena samo ovdje priložena fotografija prednjeg svjetla kompaktnog crossovera koji će se svojim dizajnom vjerojatno uvelike ugledati na veći DS7 Crossback. Slično se može očekivati i u unutrašnjosti gdje bi vozača i putnike trebao dočekati moderno dizajnirani i bogato opremljeni kokpit te više kvaliteta izrade i materijala.

Ovaj će se novitet temeljiti na platformi CMP koja će biti osnova i sljedeće generacije Peugeota 208 te raznih drugih automobila iz ove grupacije. DS3 Crossback će pokretati nekoliko benzinskih i dizelskih motora manjeg obujma, a u konačnici se može očekivati i električna verzija koja će s 50 kWh baterijom navodno nuditi autonomiju veću od 400 km.

Uskoro više.

Podijeli:
1