DS Automobiles najavio premijeru modela DS3 Crossback

DS Automobiles najavio premijeru modela DS3 Crossback

Jednom dio citroenove ponude, a sada samostalna marka unutar Grupe PSA, DS Automobiles je službeno potvrdio kako će tijekom sutrašnjeg dana predstaviti svoj novi model – DS3 Crosssback. Premijera će se održati u pariškom DS Design Studio, a šira javnost će se s ovim automobilom moći upoznati na skorašnjem pariškom auto salonu.

Za sada je objavljena samo ovdje priložena fotografija prednjeg svjetla kompaktnog crossovera koji će se svojim dizajnom vjerojatno uvelike ugledati na veći DS7 Crossback. Slično se može očekivati i u unutrašnjosti gdje bi vozača i putnike trebao dočekati moderno dizajnirani i bogato opremljeni kokpit te više kvaliteta izrade i materijala.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ovaj će se novitet temeljiti na platformi CMP koja će biti osnova i sljedeće generacije Peugeota 208 te raznih drugih automobila iz ove grupacije. DS3 Crossback će pokretati nekoliko benzinskih i dizelskih motora manjeg obujma, a u konačnici se može očekivati i električna verzija koja će s 50 kWh baterijom navodno nuditi autonomiju veću od 400 km.

Uskoro više.

Podijeli:
1