Dostavni Opel Vivaro dostupan i u kamper izvedbi, za 2 ili 4 osobe

Dostavni Opel Vivaro dostupan i u kamper izvedbi, za 2 ili 4 osobe

Izvorno lakim gospodarskim vozilom Opel Vivaro sada se možete zaputiti i na kampiranje s do četvero putnika – dostupna je prerada Alpincamper, s kuhinjom, krevetima i paketom za zahtjevne uvjete vožnje

Opel Vivaro dosad je uglavnom bio poznat kao lagano gospodarsko vozilo. Međutim, Vivaro može biti puno više, što dokazuje i u izvedbi Alpincamper. Stručnjaci iz bavarskog grada Lenggriesa, smještenog na samoj granici između Njemačke i Austrije, pretvaraju najprodavanije Opelovo gospodarsko vozilo u raskošno opremljen kamper, dostupan kupcima u dvije izvedbe. Alpincamper Vivaro 2 nudi dovoljno prostora za dvoje putnika, dok Alpincamper Vivaro 4 može smjestiti do četiri osobe.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Opel Vivaro standardno se isporučuje sa širokim rasponom značajki kao što su klima-uređaj, multimedijski sustav s prijamnikom digitalnog radijskog signala i brojni sustavi za pomoć vozaču kao što su pomoć za kočenje i pomoć pri kretanju na uzbrdici, tempomat i limitator brzine te pomoć pri parkiranju straga koja olakšava upravljanje vozilom. Povrh toga, Alpincamper Vivaro odlično je pripremljen za vožnju po neravnim cestama zahvaljujući Opelovom paketu za zahtjevne uvjete vožnje koji uključuje 25 milimetara veći razmak od tla i sustav za kontrolu proklizavanja Intelli-Grip koji pomaže pri vožnji po pijesku, blatu i snijegu.

Dizelski motor obujma 2,0 litre, snage 106 kW/145 KS i okretnog momenta od 370 Nm, s automatskim mjenjačem s 8 stupnjeva prijenosa.

Alpincamper Vivaro 4

Alpincamper Vivaro 4 ima dovoljno mjesta za cijelu obitelj. Kamper ima dva dodatna sjedala straga, uključujući Isofix opremu za najmanje putnike. Klupa za spavanje može se u nekoliko sekundi pretvoriti u bračni krevet veličine 1,20 x 1,95 metara. Uz to, tu je podizni krov ispod kojeg je moguće stajati ili od njega napraviti površinu za ležanje također ima dimenzije 1,20 x 1,95 metara. Za penjanje ili silaženje s gornjeg ležaja mogu se iskoristiti prednja sjedala. S gornjeg “kata” pruža se pogled kroz tri velika prozora.

Alpincamper Vivaro 4 također sadrži kuhinjski modul s prostorom za odlaganje i sudoper s automatskom slavinom i spremnicima za svježu i otpadnu vodu. Kompresorski hladnjak smješten u kuhinjskom modulu također je dio standardne opreme. Prijenosni štednjak s jednim plamenikom napaja se putem plinske kartuše.

Boravišni prostor je izoliran i potpuno obložen filcem. Zavjese za zamračivanje bočnih i stražnjih prozora kao i vozačke kabine zajedno s LED rasvjetnom tople bijele boje jamče udobnost u večernjim satima. Noćenje u kamperu na proljeće ili kasnu jesen također je vrlo ugodno jer se dodatni grijač Webasto brine da je unutrašnjost vozila uvijek primjereno topla. Tehničku opremu zaokružuju litijska baterija s pojačivačem punjenja sukladnim s normom EURO 6, vanjski i unutarnji priključak od 220 V i punjač za drugu bateriju.

Alpincamper Vivaro 2

Alpincamper Vivaro 2 idealno je rješenje za sve koji vole sami ili udvoje krenuti na vikend putovanje ili odmor. Najveća razlika u odnosu na izvedbu za četiri osobe je podizni krov koji u ovom slučaju ne nudi površinu za ležanje, ali osigurava do 1,90 metara okomitog prostora za stajanje. I ovdje se kauč u stražnjem dijelu može lako pretvoriti u bračni krevet s madracem od hladne pjene debljine 10 centimetara. Kuhinjski modul ima štednjak s dva plamenika s električnim sustavom paljenja i ugrađeni sudoper. Putnicima je na raspolaganju i integrirani sklopivi stol.

YouTube MP3 - Hotmail
1