Dostavni dizelski Fiat Scudo ponovno je dostupan

Dostavni dizelski Fiat Scudo ponovno je dostupan

Nakon dugog niza godina, u prodaju se vratio uspješni model iz Fiatovog dostavnog programa, Fiat Scudo, s nosivošću od jedne tone i dizelskim motorom

U vremenima kada su dostavna vozila tražena više nego ikada, Fiat obogaćuje svoju ponudu novim modelom lakog gospodarskog vozila Scudo. On dolazi s dizelskim motorom zapremine 1.499 cm3, snage 120 KS (88 kW).

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Uz Fiat Doblo, prisutan u segmentu malenih, te Fiat Ducato u segmentu velikih dostavnih vozila, model Scudo smješta se u Fiatovoj gami između njih. Samim time idealno popunjava srednji segment dostavnih vozila, sa svojom nosivošću od 1.000 kg.

Fiat Professional Scudo Van 1.5 Multijet dostupan je u Hrvatskoj od početka ožujka, a početna cijena, do registracije, mu je 32.900 eura.

Spomenimo kako Fiat u svojoj ponudi, u skladu s modernim trendovima, ima i e-Scudo – potpuno električno dostavno vozilo, s baterijama kapaciteta 50 ili 75 kWh. To mu omogućava postizanje maksimalnog dosega od 330 km prema WLTP-u, a brzo punjenje omogućava mu dostići kapacitet napunjenosti od 80% za samo 30 ili 45 minuta, ovisno o veličini baterije.

YouTube MP3 - Hotmail
1