Dostavljačica se zaletjela u kuću usred snimanja YouTube tutoriala

Dostavljačica se zaletjela u kuću usred snimanja YouTube tutoriala

Jedna se žena, inače stručnjakinja za šivanje, snimala za YouTube, kada joj se u kuću zaletio automobil. Sve je snimljeno kako njenom kamerom iz kuće, tako i nadzornom kamerom susjeda

Jen Wesner je američka vlogerica, koja na YouTubeu ima 15-ak tisuća pretplatnika i tamo objavljuje svoje tutoriale za šivanje. Prije nekoliko je dana snimala svoj novi video, ne sluteći da će ono što snimi postati daleko veći hit od svih njezinih dotadašnjih vlogova. Naime, dok je ona u kameru govorila o šavovima na odjeći, u dvorište joj je uletio automobil, prešao preko travnjaka i zaletio se u zid kuće – točno pored prozora pored kojeg je ona stajala.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Nezgoda je stoga vidljiva na njezinoj snimci, ali i na snimci nadzorne kamere sa susjedne kuće. Wesner je odmah po udaru vozila u zid izletjela iz kuće, nekoliko trenutaka stajala šokirana prizorom, pa potom odmah išla provjeriti je li s vozačicom sve u redu.

Ispostavilo se, srećom, da vozačica nije ozlijeđena. Radilo se o vozačici koja je svojom Toyotom Corollom obavljala dostavu hrane, a iz nepoznatog je razloga izgubila kontrolu nad automobilom i završila u zidu kuće. Policajci su gospođi Wesner rekli da je nju i kuću spasila činjenica da joj prednji travnjak ima blagi uspon, što je usporilo Corollu prije udara u zid. Srećom, incident je prošao bez ozljeda.

Car crashes in woman’s yard on camera while she was giving online sewing tutorial.
by u/Lifegoesonforever in PublicFreakout

YouTube MP3 - Hotmail
1