Dolce 10 – posebna izvedba za deset godina Fiata 500

Dolce 10 – posebna izvedba za deset godina Fiata 500

U Fiatu se slavi i to ne mala obljetnica, već okruglih 10 godina od početka prodaje modela 500. Najuspješniji fiatov automobil prošlog desetljeća, na naše je tržište u došao početkom 2008 godine, a sada, čak desetljeće kasnije, prodaje se bolje nego ikad. No, to ne vrijedi samo za hrvatsko tržište već i za cijeli svijet!

Tim je povodom domaći zastupnik, tvrtka Autocommerce Hrvatska, na našem tržištu u dogovoru s grupacijom FCA, kreirao posebnu ediciju Fiata 500 pod nazivom Dolce 10, za obilježavanje “slatkih prvih 10 godina” ovog automobila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Posebna izvedba Fiata 500, Dolce 10, temelji se na paketu opreme Lounge koji serijski donosi automatski klima uređaj, alu-naplatke od 16 cola, stražnje senzore za pomoć pri parkiranju, stakleni panoramski krov… Uz navedeno, Dolce 10 je opremljen i 7-inčnim zaslonom infotainment sustava osljetljivim na dodir s uključenom navigacijom i sustavom MirrorLink.

Za kraj, naglasit ćemo kako cijena posebne izbvedbe Dolce 10 od 93.035 kn do reg. ne nadilazi onu modela na čijoj je osnovi nastala, a sa sobom donosi dodatnu opremu vrijednu više od 7.700 kn.

– – –

Pogledajte i test Abartha 595 Competizione

Podijeli:
1