Dolce 10 – posebna izvedba za deset godina Fiata 500

Dolce 10 – posebna izvedba za deset godina Fiata 500

U Fiatu se slavi i to ne mala obljetnica, već okruglih 10 godina od početka prodaje modela 500. Najuspješniji fiatov automobil prošlog desetljeća, na naše je tržište u došao početkom 2008 godine, a sada, čak desetljeće kasnije, prodaje se bolje nego ikad. No, to ne vrijedi samo za hrvatsko tržište već i za cijeli svijet!

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Tim je povodom domaći zastupnik, tvrtka Autocommerce Hrvatska, na našem tržištu u dogovoru s grupacijom FCA, kreirao posebnu ediciju Fiata 500 pod nazivom Dolce 10, za obilježavanje “slatkih prvih 10 godina” ovog automobila.

Posebna izvedba Fiata 500, Dolce 10, temelji se na paketu opreme Lounge koji serijski donosi automatski klima uređaj, alu-naplatke od 16 cola, stražnje senzore za pomoć pri parkiranju, stakleni panoramski krov… Uz navedeno, Dolce 10 je opremljen i 7-inčnim zaslonom infotainment sustava osljetljivim na dodir s uključenom navigacijom i sustavom MirrorLink.

Za kraj, naglasit ćemo kako cijena posebne izbvedbe Dolce 10 od 93.035 kn do reg. ne nadilazi onu modela na čijoj je osnovi nastala, a sa sobom donosi dodatnu opremu vrijednu više od 7.700 kn.

– – –

Pogledajte i test Abartha 595 Competizione

Podijeli:
1