Do punionice e-vozila u Hrvatskoj moguće je doći i besplatno

Do punionice e-vozila u Hrvatskoj moguće je doći i besplatno

Vlasnici javnih parkirališnih mjesta uz hotele, restorane, poslovne zgrade i slične objekte imaju prilike dobiti 11-22kW punionicu električnih automobila sasvim besplatno, kao i dio zarade od nje

Program partnerske ugradnje punjača za električna vozila, sličan onome koji Tesla već neko vrijeme provodi sa svojim superpunjačima, sada je pokrenula i domaća udruga Strujni krug sa svojim partnerima. Njihova ponuda je upućena vlasnicima svih javno dostupnih parkirališnih mjesta ispred poslovnih prostora, hotela, ugostiteljskih objekata i ostalih sličnih objekata. Svi koji bi htjeli tamo postaviti punionicu električnih automobila, imaju to prilike učiniti preko Strujnog kruga – i to besplatno.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Vi dajete priključak, oni sve ostalo

Sve što je potrebno jest osigurati parkirno mjesto i električni priključak snage 11 kW, a partneri udruge će financirati sve troškove izgradnje punionice i preuzeti trošak potrošnje struje. Dodatno, ovakvom suradnjom će vlasnici parkinga sudjelovati i u raspodjeli prihoda koji se ostvare prodajom usluge punjenja, najavljeno je iz Strujnog kruga.

Oni koji imaju pogodno mjesto i spremni su sudjelovati u projektu povećanja infrastrukture punionica za električna vozila diljem Hrvatske, mogu se javiti Strujnom krugu s navedenom lokacijom na kojoj bi željeli postaviti punjač. Ako će se lokacija pokazati zanimljivom, udruga i njezini partneri pomoći će pri realiziranju tog projekta kako je navedeno.

Kontakt detalje udruge Strujni krug prenosimo u njihovoj objavi s Facebooka:

YouTube MP3 - Hotmail
1