Dalmatinac pokušao napumpati gumu vatrogasnim aparatom

Dalmatinac pokušao napumpati gumu vatrogasnim aparatom

Na videu s jedne nadzorne kamere, navodno nastalome negdje u Dalmaciji, zabilježen je zabavan prizor. Umjesto da se posluži obližnjim kompresorom, čovjek je za pumpanje gume pokušao iskoristiti vatrogasni aparat

Na Facebook stranici Dalmatinska generacija, koja redovito objavljuje zabavne sadržaje, osvanuo je video snimljen nadzornom kamerom jedne benzinske postaje. Na njemu vidimo vozača Kije, parkiranoga na mjestu za točenje goriva, kako dobiva fantastičnu ideju – želi, naime, napumpati gumu svojeg automobila na benzinskoj postaji. To je obično sasvim jednostavno, jer na benzinskim postajama u pravilu postoji aparat označen “Voda/zrak”, na kojem se možete besplatno poslužiti crijevom i kompresorom te provjeriti tlak u gumama.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Međutim, gospodin sa snimke zbunio se, pa se dohvatio vatrogasnog aparata te njime pokušao dopumpati gumu na Kiji. Je li potrebno naglasiti da mu radnja nije uspjela? Originalni video zapis možete vidjeti na ovom linku.

Na temelju izvora snimke pretpostavljamo da se sve dogodilo u Dalmaciji.

Zanimljivo, ovo nije jedinstven slučaj – ovoga smo ljeta vidjeli i kako izgleda kada netko zaista uspije prah iz aparata za gašenje požara pod tlakom prenijeti u automobilsku gumu. Nije preporučljivo, ali je u svakom slučaju zabavno – osobito ako vas netko snimi i to objavi na društvenim mrežama.

YouTube MP3 - Hotmail
1