Cupra pokazala interijer svog električni coupe SUV-a

Cupra pokazala interijer svog električni coupe SUV-a

Seatova performance marka Cupra će na predstojećem frankfurtskom auto salonu predstaviti novi konceptni model za sada nepoznatog imena. No, ono što znamo o tom vozilu je da će se raditi o coupe SUV-u te da će biti riječ o prvom električnom modelu pod ovom značkom.

Još važnije je to da bi se trebalo raditi o najavnoj studiji, odnosno ovo bi vozilo u skoroj budućnosti trebalo dobiti i svoju produkcijsku izvedbu.

Nakon što je objavljeno par teasera vanjštine iz Cupre je sada stigla i prva fotografije interijera. Točnije, na priloženoj slici možemo vidjeti dio kokpita ovog automobila. Posebno se ističu više-funkcijski sportski upravljač obložen Alcantarom s osvjetljenom cuprinom značkom i digitalna instrumentna ploča. Još su primjetni razni ukrasni elementi, ambijentalna rasvjeta vratiju te pojedini elementi od ugljičnih vlakana.

Iz Cupre još kažu da je prednja armatura orijentirana prema vozaču te da interijer općenito svojim uređenjem pruža visoku razinu komfora svim putnicima. Pohvalili su se i modernim dizajnom te visokom kvalitetom izrade i upotrjebljenih materijala. Također, interijer ovog automobila može “promijeniti osobnost” kako bi se prilagodio potrebama osoba koje se nalaze u njegovoj unutrašnjosti.

Premijera ovog automobila će se održati 2. rujna, a šira javnost će se s njim moći osobno upoznati na frankfurtskom auto salonu nedugo zatim. O tehničkim podacima za sada nema informacija, no možemo očekivati snažni električni pogonski sklop s obzirom da je ideja predstaviti high-performance coupe SUV.

Podijeli:
1