Coca-Cola svom voznom parku dodala i Renault ZOE s električnim pogonom

Coca-Cola svom voznom parku dodala i Renault ZOE s električnim pogonom

Coca-Cola HBC Hrvatska je u suradnji s tvrtkom Renault Nissan Hrvatska obogatila svoj vozni park posve električnim automobilom Renault ZOE te će tijekom godine dana voziti Renault ZOE oblijepljen porukom "Zero calories, zero emission"

Kao i za marku Renault, jedan od ključnih prioriteta Coca-Cole HBC Hrvatska jest neprekidno smanjivanje izravnog utjecaja na okoliš koji ostvaruje vlastitim aktivnostima te neizravnog utjecaja koji se ostvaruje aktivnostima dobavljača i poslovnih partnera.

Tako se električni automobil Renault ZOE u voznom parku Coca-Cole HBC Hrvatska pokazao kao izvrstan način doprinosa ostvarenju tih ciljeva. Renault ZOE rezultat je Renaultovih nastojanja posljednjih 10 godina da električna vozila postanu dostupna svima jer njihova uporaba mora biti daleko raširenija želimo li se učinkovito uhvatiti u koštac s izazovima zaštite okoliša.

Alijansa Renault-Nissan najveći je svjetski proizvođač električnih vozila koja čine više od pola ukupne prodaje električnih vozila u svijetu. Pri tome je Renault ZOE u ovom trenutku idealno električno vozilo za svakodnevnu uporabu jer ima pristupačnu cijenu, solidan kapacitet baterije (41 kWh), a na većini javnih punionica gdje je punjenje još uvijek besplatno, Renault ZOE koristi cjelokupnu raspoloživu snagu punjenja.

Čelnici Coca-Cola HBC Hrvatska istaknuli su kako im je namjera u budućnosti povećati broj vozila na električni pogon u svojem voznom parku.

Podijeli:
1