Citroën predstavlja novi potpis marke: Inspired by You

Citroën predstavlja novi potpis marke: Inspired by You

Nakon što je na pariškom salonu 2016. otkrio svoju kampanju Marke Citroën Inspired by You, Citroën je odabrao novi potpis Inspired by You. Novi međunarodni potpis krasi izložbeni prostor marke Citroën na frankfurtskom salonu 2017.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Od svojeg nastanka, Citroën neprestano pronalazi nove zamisli i inovativna rješenja kako bi poboljšao svačiji doživljaj u automobilu. Od modela Traction Avant do 2 CV, od Type H do modela Berlingo, od Méharija do modela E-Méhari, od jednovolumena Picasso do crossovera Aircross, Citroën prati društvene promjene i ističe se kao popularna marka čiji su glavni izvor nadahnuća ljudi i njihov način života.

Novi potpis marke dio je kampanje Citroën Inspired By You predstavljene na pariškom salonu 2016, a zatim uvedene i na međunarodnoj razini, najprije u Latinskoj Americi i Kini tijekom prve polovine 2017. Pravi izraz novog razvoja Marke, novi potpis Inspired by You nasljednik je potpisa Créative Technologie iz 2009. i bit će istaknut na frankfurtskom salonu 2017.

Inspired by You nije tek običan potpis, već istinsko uvjerenje koje nadahnjuje jedinstvena rješenja koja Citroën nudi svojim kupcima na sljedećim razinama:

Toliko pokazatelja transformacije marke CITROËN dokazuje da duh novog potpisa Inspired by You prožima cijelo okruženje Marke.

1