Citroën najavljuje novi C4: 100% električni, benzinski i dizelski

Citroën najavljuje novi C4: 100% električni, benzinski i dizelski

Novi 100% električni ë-C4 i novi C4 bit će službeno u potpunosti otkriveni 30. lipnja. Dolazit će u tri inačice, a oslanjat će se kako na dizajn limuzina C segmenta tako i na vrlo popularnu kategoriju SUV-ova

Nakon lansiranja SUV vozila C3 Aircross i C5 Aircross, Citroën se priprema za povratak na tržište limuzina, ali i istodobnu elektrifikaciju pogona. Naime, kompaktne limuzine igraju važnu ulogu na europskom tržištu i predstavljale su gotovo 28% prodaje C segmenta u 2019. godini. Novi 100% električni ë-C4 i novi C4 udovoljava ponudit će moderan koncept vozila u ovom segmentu, a kupci će moći odabrati hoće li to biti 100% električni, benzinski ili dizelski automobil.

Tri različita izvora energije na izbor

Novi 100% električni ë-C4 i novi C4, predstavljaju isti automobil dostupan s čak tri različita izvora energije: struju, benzin ili dizel, kako bi omogućio kupcima izbor učinkovitih motora koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Najavljeni 100% električni ë-C4 i novi C4 dobili su povišenu i naglašenu siluetu koja spaja eleganciju i dinamičnost, ali i istovremeno uzima neka obilježja SUV vozila. Novi C4 preuzima glavne oznake identiteta marke Citroën, uz prihvaćanje novog dizajna kompletne game kompanije, poručili su uz ovu najavu iz Citroëna.

Novi 100% električni ë-C4 i novi C4 bit će službeno u potpunosti otkriveni uskoro, 30. lipnja, zajedno sa svim tehničkim detaljima. Za sada imamo tek službene najavne fotografije koje prenosimo u priloženoj galeriji.

Podijeli:
1