Citroën C4 Picasso prodan u preko 500.000 primjeraka

Citroën C4 Picasso prodan u preko 500.000 primjeraka

Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso lansirani su 2013. te osvježeni i modernizirani na jesen 2016. godine, a sada je ovaj monovolumenski duo ostvario veliki tržišni uspjeh s dosegnutih pola milijuna prodanih vozila u svijetu.

Druge generacija ovog automobila u standardnoj i Grand izvedbi sa sedam sjedala danas nudi poboljšane tehnološke sustave kao što su: novi tablet osjetljiv na dodir, sustav navigacije 3D s glasovnim upravljanjem, poklopac prtljažnika s “pristupom punih ruku”, prepoznavanje ograničenja brzine, prilagodljivi regulator/limitator brzine s funkcijom Stop i dr.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Sve ove značajke čine C4 Picasso liderom svog segmenta te stvarnim ambasadorom programa “Citroën Advanced Comfort” koji kombinira prostranost, modularnost i udobnost u službi ugodnog boravka svih putnika (panoramsko vjetrobransko staklo, neovisna stražnja sjedala, sjedalo suvozača Relax s produžetkom za podizanje nogu i dr.).

C4 Picasso nudi odlične dinamičke kvalitete, posebice zahvaljujući učinkovitim i snažnim motorima (dizelski BlueHDi i benzinski PureTech) te automatskom mjenjaču posljednje generacije (EAT6).

Podijeli:
1