Citroën C4 Picasso postaje C4 SpaceTourer

Citroën C4 Picasso postaje C4 SpaceTourer

Citroenovi MPV modeli C4 Picasso su službeno preimenovani i ubuduće će nositi oznaku C4 SpaceTourer. Podsjetimo, ova francuska marka je naziv Picasso koristila na svojim MPV-ovima serije C4 s pet i sedam sjedala od 2006. i ostvarila solidne prodajne rezultate s preko 500.000 prodanih jedinica. Od toga je tijekom prošle godine u Europi prodano oko 100.000 modela C4 Picasso i Grand C4 Picasso.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Jedan od razloga za promjenu imena je i činjenica kako će sada sva tri MPV-a ovog proizvođača nositi isti naziv, odnosno manji i srednji model će sada biti “usuglašeni” s većim SpaceTourerom s devet sjedala, što bi trebalo omogućiti kupcima lakše snalaženje u citroenovoj ponudi.

Proizvođač navodi kako SpaceTourer modeli simboliziraju prostornost, ugodnost i bijeg u nepoznato. Moderna, prijateljska i obiteljska vozila omogućavaju vozačima i putnicima putovanje s neponovljivom udobnošću i nude nagrađivan dizajn, kao tehnologije i motore najnovije generacije. Zahvaljujući prostranoj unutrašnjosti, svojoj domišljatoj modularnosti i tehnološkim rješenjima za pomoć u vožnji, ovi monovolumeni svim svojim putnicima nude vrhunsku udobnost tipičnu za Citroën!

YouTube MP3 - Hotmail
1