Citroën C4 ide u zasluženu mirovinu

Citroën C4 ide u zasluženu mirovinu

Prema posljednjim saznanjima Citroën je odlučio uskoro zaustaviti proizvodnju trenutne generacije modela C4, a nasljednik navodno neće stići na tržište prije 2020. Do tada će sadfašnji model u citroenovoj ponudi u osnovi zamijeniti upravo osvježeni C4 Cactus koji će na tržištu ostati barem još tri godine.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Upravo je to razlog zašto se ovaj francuski proizvođač odlučio temeljito osvježiti i unaprijediti Cactus koji sada djeluje puno zrelije i elegantnije te će se zacijelo svidjeti puno većem broju kupaca. Jedan od glavnih aduta, pored dizajna, će mu biti novi hidraulički ovjes. Početak prodaje osvježenog Cactusa se očekuje početkom iduće godine, a do tada bi trebala prestati prodaja trenutnog C4.

Jedan od citroenovih vodećih ljudi Xavier Peugeot je rekao kako je trenutni C4 na tržištu prisutan već sedam godina i morala se donijeti ovakva odluka koja će na snagu stupiti za nekoliko mjeseci. Dodao je i da vjeruje kako će Cactus predstavljati odličnu zamjenu za standardni C4 dok potonjem ne stigne izravni nasljednik.

Podijeli:
1