Citroën C3 Aircross stigao na hrvatsko tržište, cijene od 112.900 kn

Citroën C3 Aircross stigao na hrvatsko tržište, cijene od 112.900 kn

Marka Citroën jača svoj pohod na područje SUV-ova te lansira na hrvatsko tržište novi kompaktni model C3 Aircross. Njegov jedinstveni oblik i prostrana unutrašnjost daju mu snažan i svjež stav.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Osobnost Citroëna C3 Aircross je naglašena velikim mogućnostima personalizacije, uz 85 kombinacija vanjskog i 5 kombinacija unutarnjeg uređenja. Ovaj SUV odlikuje se prostranošću i modularnošću bez premca te je otvoren prema okolini zahvaljujući ostakljenom panoramskom krovnom otvoru.

Simbol programa Citroën Advanced Comfort, C3 Aircross poziva na ugodan boravak u automobilu i jedinstveno iskustvo vožnje. S lakoćom se kreće u gradu kao i na otvorenoj cesti te povećava mogućnosti za bijeg iz svakodnevice uz Grip Control i Hill Assist Descent. Dolazi sa 12 sustava za pomoć u vožnji, kao što su Head-up display i 4 tehnologije za povezivost, primjerice bežično punjenje za pametni telefon.

Dani otvorenih vrata u salonima Citroën održavat će se od 7. do 9. prosinca. Na hrvatskom tržištu u ponudi su tri razine opremljenosti modela C3 Aircross: Live, Feel i Shine. Od motora su na raspolaganju benzinski PureTech 82 te PureTech 110 S&S, kao i dizelski BlueHDi 100 i BluHDi 120 S&S.

Početna cijena benzinske izvedbe PureTech 82 Live je 112.900 kn, dok početna cijena dizelske izvedbe BlueHDi 100 Feel iznosi 134.900 kn. Tijekom prosinca, novi kompaktni SUV C3 Aircross u ponudi je s 0% kamata na tri rate uz Citroën financiranje na financijski leasing. Kupci tijekom prosinca na poklon dobivaju i četiri zimske gume.

– – –

Još informacija o modelu C3 Aircross saznajte na stranicama Citroëna te u našoj vijesti iz lipnja

Podijeli:
1