Citroën Berlingo Furgon na hrvatskom tržištu od 2019.

Citroën Berlingo Furgon na hrvatskom tržištu od 2019.

Popularno lako gospodarsko vozilo, Citroën Berlingo, lansirano 1996, proizvedeno u više od 1,5 milijuna primjeraka i namijenjeno poslovnim korisnicima, prepušta pozornicu trećoj generaciji nazvanoj Berlingo Furgon. Poput izvedbe osobnog vozila, Berlingo Furgon pripada sasvim novoj generaciji u pogledu stila i opreme.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Robustan i potpuno usklađen s identitetom marke, ima veću ponudu opreme koja pruža udobnost i modularnost. Krojen prema mjeri kako bi se prilagodio svim zanimanjima, dolazi u veličinama M ili XL te ispunjava očekivanja kupaca ponudom dviju verzija nazvanih Worker i Driver koje se razlikuju prema svojoj filozofiji i uporabi, podvozju, razini opreme ili oblogama.

Savršen je i učinkovit partner svim poslovnim korisnicima zahvaljujući velikom kapacitetu utovara, lakoći pristupa i različitim mogućnostima konfiguracije uz kabinu Extenso ili produljenu kabinu. Novi Citroën Berlingo Furgon ima novu platformu za bolje upravljanje te veću udobnost i sigurnost.

Opremljen je s 20 tehnologija za pomoć u vožnji i 4 tehnologije za umreženost, kao i motorima najnovije generacije, kao što su novi dizelski motor 1.5 BlueHDi, benzinski motor 1.2 PureTech, a tu je i automatski mjenjač EAT8. Novi Berlingo Furgon počet će se prodavati na hrvatskom tržištu u prvom kvartalu 2019.

Podijeli:
1