Bugattijev šef o “novim projektima”

Bugattijev šef o “novim projektima”

Bugatti je na ovogodišnjem ženevskom auto salonu predstavio Sport izvedbu modela Chiron, no najvažnija vijest koja stiže iz Ženeve vezane uz ovu francusku marku u njemačkom vlasništvu je mogućnost proširenja njene ponude.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Naime, Autocar prenosi, pozivajući se na bugattijevog šefa, kako u Molsheimu rade na novim projektima. Točnije, Stephan Winkelmann je rekao da “tim radi na budućim projektima” o čemu neće u detalje, no da preporučuje “obratiti pažnju na novosti iz Bugattija, jer će ih svakako biti.”

Vrijedi istaknuti i kako je Winkelmann rekao kako u Bugattiju rade na “projektima” što znači kako je moguće i da nam se u skoroj budućnosti pohvale i sviše no jednim novitetom. Prije svega moguće je da će se raditi o novim izvedbama Chirona, koje će za razliku od ženevskog Sporta, donijeti i neke tehničke novosti.

Nadalje, moguće je i da je Bugatti dobio zeleno svjetlo za model koji će se priključiti Chironu. Prije svega tu mislimo na limuzinski model još ranije najavljen konceptom Galibier, a još je veća šansa, s obzirom na trendove i mogućnosti te ostalu ponudu Grupe VW da Bugatti svojim kupcima ponuditi SUV.

Na kraju još dodajmo i da je izgledno kako će u skoroj budućnosti svoje mjesto u bugattijevoj ponudi pronaći i hibridni pogonski sklop, a kojem točno modelu, Chironu, njegovom nasljedniku koji se očekuje sredinom sljedećeg desetljeća ili u nekom trećem vozilu za sada nije poznato.

Podijeli:
1