Bugatti proizveo neviđeno luksuzni – biljarski stol

Bugatti proizveo neviđeno luksuzni – biljarski stol

Samonivelirajući biljarski stol načinjen od ugljikovih vlakana predstavlja luksuz, kvalitetu i sve ostale dizajnerske karakteristike njihovih sportskih hiperautomobila. Namijenjen je pravim kolekcionarima i ljubiteljima marke dubokog, vrlo dubokog džepa

Oni koji u svojoj kolekciji skupih “igračaka” imaju Bugattija parkiranoga u garaži, vrlo vjerojatno u obližnjoj luci imaju usidrenu i kakvu jahtu. Za slučaj da im na njoj nedostaje nešto poput luksuznog stola za biljar, Bugatti se pobrinuo da ga ljubitelji njihovih automobila mogu nabaviti upravo od njih. Naravno, ovaj biljarski stol nije nešto obično, već sasvim poseban komad opreme, kakvog bismo i očekivali od ove luksuzne marke.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Partija biljara na jahti

Načinjen je, među ostalim, od ugljikovih vlakana, aluminija i titanija, kako bi bio lagan i čvrst, a u njega se, po želji kupca, može ugraditi i žiroskopski servo sustav koji služi samoniveliranju. Naime, ako ćete igrati biljar na jahti, bitno je da je stol uvijek savršeno horizontalan. Stoga se svaka noga ovog stola može pomicati kako bi kompenzirala lagano ljuljanje broda i održala površinu za igranje uvijek ravnom. Bugatti kaže kako sustav niveliranja reagira u samo 5 milisekundi, u potpunoj tišini i bez ikakvih vibracija koje bi zasmetale igračima.

Svaki dio ovog stola odiše luksuzom i prenosi identitet Bugattija kao ultra-luksuzne marke koja ne pristaje na kompromise. Tu je i nezaobilazno obilježje proizvođača, bedž kakav se obično nalazi na “haubi” njihovih automobila, a svaki stol obilježen je i jedinstvenim serijskim brojem. Kao i vozila, i ovi se stolovi proizvode u vrlo ograničenoj seriji, i to od samo 30 komada.

Dodatna oprema

Za ljubitelje tehnologije, tu je i 13-inčni ekran osjetljiv na dodir čija je jedina funkcija – praćenje rezultata. Za potpuni doživljaj Bugatti isporučuje i štapove za igru načinjene od ugljikovih vlakana s vrhovima od CNC-om obrađenog aluminija, kao i prilagodljivu viseću LED svjetiljku. Cijeli paket za kupca uključuje i dodatke poput kutije za “kiks”, profesionalne kugle, kofer, te USB stick sa slikama i video zapisima iz proizvodnje svakog pojedinog primjerka stola.

Vjerojatno vam je nakon ovog opisa jasno da Bugattijev biljarski stol neće biti jeftin. Prvi kupci dobit će ga već sljedećeg mjeseca, a dok se knjiga narudžbi ne popuni cijena jednog primjerka je – 250.000 eura.

YouTube MP3 - Hotmail
1