Bugatti predstavio svoje “Fabergéovo jaje”

Bugatti predstavio svoje “Fabergéovo jaje”

Bliži se Uskrs, pa je i hrvatsko-francuska marka automobila Bugatti odlučila nešto ponuditi svojim poklonicima: u prodaji je ograničena serija posebno ukrašenih dekorativnih – jaja

Bugattiju nije strano pod vlastitom markom na tržište plasirati ručne satove, biljarske stolove, električne romobile, a od sada se tom nizu priključuju i – umjetnine. U suradnji s britanskom kompanijom Asprey, specijaliziranom za nakit, namještaj, satove i općenito luksuzne predmete, izradili su kolekciju vlastite interpretacije Fabergéovih jaja.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Asprey Bugatti Egg Collection linija je dekorativnih proizvoda u savršenom obliku jaja, načinjena od metala, ugljikovih vlakana i drugih materijala, koji se inače koriste u proizvodnji luksuznih automobila. Sve to obogaćeno je dodacima od srebra, dijamantima i, naravno, ručno je dorađeno do savršenstva. Detalji dizajna “posuđeni” su od Bugattijevih vozila, a sve je upakirano u izložbene primjerke jajeta na stalku – kojim možete ukrasiti vjerojatno najskuplju uskršnju trpezu na svijetu.

Kolekcija Bugattijevih jaja stiže i uz digitalnu komponentu, zapisana u obliku NFT-a na blockchainu. Jaja će biti izložena u novoj Aspreyevoj galeriji u Londonu tijekom ovog mjeseca, a naručiti ih se može već sada i online. Planirana serija bit će ograničena na 111 primjeraka.

Kad je riječ o cijeni, duboko udahnite… Prvih 100 jaja prodavat će se po cijenama između 20 i 50 tisuća eura, dok će ona sa serijskim brojevima višima od 100 koštati i preko 200.000 eura. Pa vi birajte: za tu cijenu možete imati ili novog Ferrarija ili – Bugattijevo jaje.

YouTube MP3 - Hotmail
1