Bugatti gradi ultraluksuzne stanove u Dubaiju

Bugatti gradi ultraluksuzne stanove u Dubaiju

Uz automobile i popratne statusne simbole, najbogatiji ljubitelji marke Bugatti moći će uskoro kupiti i stan na jednoj od najekskluzivnijih lokacija na svijetu, stilski usklađene s Bugattijevom filozofijom

Od Bugattija smo već naviknuti na zanimljive, ali i skupe projekte, koji nemaju izravne veze s automobilima, ali osnažuju snagu njegovog branda i privlače kupce sklone luksuzu i razmetanju bogatstvom. Povrh, recimo, “Fabergéovih jaja“, ručnih satova i sličnih dodataka, kompanija kojom upravlja Mate Rimac sada će ući i na tržište luksuznih nekretnina.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U suradnji s arhitektonskom i građevinskom kompanijom Binghatti otvorili su projekt izgradnje luksuzne stambene zgrade u srcu Dubaija. Dizajn je za sada sakriven i bit će objavljen kroz tjedan dana. No, doznaje se da će stanovi u ovom kompleksu biti stilski usklađeni s onim što kupci očekuju od Bugattijevih automobila – dakle, luksuz, posvećenost detaljima, umjetničko oblikovanje te iznimni materijali, krasit će interijere nesumnjivo skupih nekretnina.

Mate Rimac, CEO tvrtke Bugatti Rimac, ovom je prilikom izjavio: “Gotovo da je bila sudbina da ove dvije kompanije surađuju. Dijelimo viziju onoga što rezidencije s potpisom Bugattija trebaju biti. Muhammad Binghatti duboko cijeni svijet automobilskog dizajna i luksuz, a ima i talent za stvaranje ikonske arhitekture. S ovim partnerstvom nastavljamo se na riječi Ettorea Bugattija: ‘Ako je usporedivo, to nije Bugatti’.”

Osim dizajnerskog pristupa gradnji, novi će stambeni kompleks odavati i jedinstvenu atmosferu izvrsnosti i glamura, inspiriranu Bugattijevim prepoznatljivim DNK, poručuju partneri na projektu. Zgrada će biti, kažu, remek-djelo koje će privlačiti pozornost i izazivati emocije kao i Bugattijevi automobili. Više detalja bit će predstavljeno 24. svibnja u Dubaiju.

YouTube MP3 - Hotmail
1