Bugatti Chiron Sport za samo 2,65 milijuna Eura

Bugatti Chiron Sport za samo 2,65 milijuna Eura

Bugatti je iskoristio ovogodišnji ženevski auto salon za premijeru nove izvedbe modela Chiron, a riječ je o pomalo dotjeranoj verziji pod oznakom Sport čija cijena kreće od 2,65 milijuna Eura pa tko voli… Usput recimo i da je ženevski izložak u potpunosti opremljen model sa svim opcijama pa mu cijena iznosi 2,98 milijuna Eura.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Chiron Sport unatoč svom imenu neće svojim kupcima donijeti nikakve novosti glede snage motora ili perfomansi, no navodno je osjetno unaprijeđena upravljivost vozila i njegova agilnost. Zbog povećane upotrebe ugljičnih vlakana, uključujući i brisače vjetrobranskog stakla, novih kotača i sličnih dorada ova je verzija 18 kg lakša od standardne.

Novost čine i 10% tvrđi ovjes te modificirani upravljač, kao i pojedine dorade stražnjeg ovjesa, susstava Dynamic Torque Vectoring i sl. Sve je to rezultiralo time da je Chiron Sport navodno 5 sekundi brži u odnosu na standardni model na stazi Nardo.

U razne izmjene i novosti stylinga vanjštine i interijera nećemo ulaziti, a na kraju samo recimo kako isporuke kreću krajem godine.

Podijeli:
1