Bugatti Chiron Sport za samo 2,65 milijuna Eura

Bugatti Chiron Sport za samo 2,65 milijuna Eura

Bugatti je iskoristio ovogodišnji ženevski auto salon za premijeru nove izvedbe modela Chiron, a riječ je o pomalo dotjeranoj verziji pod oznakom Sport čija cijena kreće od 2,65 milijuna Eura pa tko voli… Usput recimo i da je ženevski izložak u potpunosti opremljen model sa svim opcijama pa mu cijena iznosi 2,98 milijuna Eura.

Chiron Sport unatoč svom imenu neće svojim kupcima donijeti nikakve novosti glede snage motora ili perfomansi, no navodno je osjetno unaprijeđena upravljivost vozila i njegova agilnost. Zbog povećane upotrebe ugljičnih vlakana, uključujući i brisače vjetrobranskog stakla, novih kotača i sličnih dorada ova je verzija 18 kg lakša od standardne.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Novost čine i 10% tvrđi ovjes te modificirani upravljač, kao i pojedine dorade stražnjeg ovjesa, susstava Dynamic Torque Vectoring i sl. Sve je to rezultiralo time da je Chiron Sport navodno 5 sekundi brži u odnosu na standardni model na stazi Nardo.

U razne izmjene i novosti stylinga vanjštine i interijera nećemo ulaziti, a na kraju samo recimo kako isporuke kreću krajem godine.

Podijeli:
1