Bosch i IBM započinju suradnju na području industrijskog Interneta stvari

Bosch i IBM započinju suradnju na području industrijskog Interneta stvari

IBM i Bosch su objavili kako kreću u suradnju na području industrijskog Interneta stvari (IoT) i na taj će način kupcima učiniti dostupnim usluge Bosch IoT Suite na IBM-ovim platformama Bluemix i Watson IoT koje se temelje na otvorenim standardima da bi na učinkovit način mogli ažurirati milijune uređaja povezanih u Internet stvari.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

S obzirom na procijenjenu uporabu 20,8 milijardi povezanih stvari do 2020. godine, kupci očekuju da njihovi uređaji u svakom trenutku imaju najnovije značajke i poboljšanja radne učinkovitosti. Bosch će učiniti dostupnom svoju uslugu Bosch IoT Rollouts za napredno upravljanje uređajima i ažuriranje softvera temeljeno na tehnologiji oblaka na platformi Bluemix te integrirano s platformom IBM Watson IoT.

Kupci obje tvrtke moći će pristupiti usluzi Bosch IoT Rollouts putem usluge IBM Cloud, uz podršku u smislu dosega, fleksibilnosti, privatnosti i sigurnosti, što su ključni elementi za ažuriranje povezanih uređaja i poticanje neprestanog razvoja u industrijskom internetu stvari.

– – –

O Internetu stvari pročitajte više na Wikipediji

YouTube MP3 - Hotmail
1