BMW uskoro predstavlja novi X3

BMW uskoro predstavlja novi X3

Prema posljednjim saznanjima BMW bi već početkom idućeg tjedna trebao predstaviti novu generaciju modela X3. Točnije, premijera bi se trebala održati u ponedjeljak u BMW-ovom američkom sjedištu u Spartanburgu, u Južnoj Karolini.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Za sada o ovom modelu nema puno službenih informacija no znamo da će biti veći, odnsono dulji i širi od svog prethodnika, što će prvenstveno biti zasluga nove platforme CLAR koja bi trebala rezultirati i nešto manjom težinom.

Također, jasno je da će se novi X3 vanjskim dizajnom i uređenjem putničke kabine ugledati na posljednje BMW-ove novitete, a svakako treba napomenuti da će unutrašnjost biti nešto prostranija nego što je to bio slučaj do sada. Nadalje, može se očekivati napredna infotainment i sigurnosna oprema, a posebna će naglasak biti na modernim sustavima pomoći vozaču.

Uz benzinske i dizelske izvedbe kupcima ovog modela će biti ponuđena i plug-in hibridna opcija, a od 2020. na pojedinim će tržištima biti dostupan i u potpunosti električno pokretan X3. Vrh standardne ponude bi trebali činiti M40i snage oko 365 KS i M40d snage oko 325 KS.

Uskoro više.

YouTube MP3 - Hotmail
1