BMW sprema M izvedbu karavanske serije 3?

BMW sprema M izvedbu karavanske serije 3?

BMW je nedavno predstavio novu seriju 3 u limuzinskoj izvedbi, a već otprije znamo da će ju do najkasnije do sredine sljedeće godine slijediti i karavanski model. Točnije, pretpostavlja se da će karavan biti premijerno predstavljen u Ženevi.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Sada pak stiže vijest da bi BMW vrlo lako mogao predstaviti i prvu produkcijsku M verziju karavanske serije 3, odnosno M3 Touring. Tako barem tvrdi Autocar koji se poziva na insajderske izvještaje. Prema trenutno dostupnim informacijama BMW još uvijek navodno nije dao konačno zeleno svjetlo za proizvodnju ovog automobila, već je projekt još uvijek u fazi razmatranja.

S obzirom na konkurenciju poput modela Mercedes-AMG C63 Estate i Audi RS4 Avant mogli bi reći kako BMW pomalo i kasni u dovođenju ovog automobila na tržište te da bi njegovo lansiranje svakako bilo ekonomski opravdano. Također, s obzirom da je već ranije potvrđen dolazak limuzinskog M3 pretpostavljamo kako istovrsna dorada karavanskog modela za BMW ne bi predstavljao veliki financijski i inženjerski napor.

Podijeli:
1