Hotmail, gmail log in, fb log in'

BMW serije 5 dobio iF priznanje za dizajn

BMW serije 5 dobio iF priznanje za dizajn

Ukupno pet modela Grupe BMW osvojilo je međunarodno priznatu iF nagradu za dizajn 2017. Žiri koji se sastoji od vrsnih stručnjaka nagradio je Mini Vision Next 100, Rolls-Royce Vision Next 100, BMW-ov motocikl Vision Next, kao i Koncept X2 u kategoriji Mobilnost/Stručni Koncept.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ovo je vrijedno priznanje dodijeljeno BMW-ovim modelima za njihov inovativan dizajn i tehnologiju orjentiranu prema budućnosti. Zlatna nagrada iF 2017. pripala je BMW-u serije 5 u kategoriji Automobili/Proizvod. S ovom nagradom, žiri je još jednom potvrdio izvanredan posao koji je odradio dizajnerksi odjel BMW-a.

Pet iF nagrada 2017. je dodijeljeno tvrtki Grupe BMW za proizvode iz područja mobilnosti, stila života, interakcije s korisnikom i sporta – Designworks. Priznanja su dodijeljena u okviru svečane noći iF nagrade za dizajn 2017, koja se odvija po šesti put u centru BMW svijet u Münchenu.

Unazad više desetljeća iF nagrada za dizajn je priznata kao jedno od svjetski značajnijih priznanja za dizajn i priznata kao pečat kvalitete za izvrsnost na području dizajna. Osim vanjskog izgleda i oblika proizvoda, kriteriji ovog priznanja, koje se godišnje dodjeljuje od 1953, također uključuju razinu inovacije, ergonomiju, funkcionalnost i ekološke aspekte.

1