BMW se sprema osvježiti seriju 7 – procurile prve fotografije

BMW se sprema osvježiti seriju 7 – procurile prve fotografije

Internetom su počele kružiti fotografije osvježene serije 7, a možete ih vidjeti priložene uz ovu vijest. Objavio ih je inače vrlo pouzdani, kada je riječ o ovom bavarskom proizvođaču, BMWBlog, a navodno su stigle od osobe zadužene za online konfiguratore.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Isti izvor navodi kako je BMW planirao odraditi online premijeru tijekom sljedećeg tjedna, dok će se šira javnost imati priliku bliže upoznati s ovim automobilom početkom ožujka na ovogodišnjem izdanju ženevskog auto salonu.

Na priloženim fotografijama možemo vidjeti par izvedbi ove luksuzne limuzine iz nekoliko kutova, a posebno se ističe nova velika maska motora slična onoj na modelu X7 te novi, dizajnom osjetno agresivniji branici. Određene novosti su vidljive i na osvježenim prednjim i stražnjim svjetlima, poklopcu motora i sl. Za sada nema fotografija interijera, no očekuje se nova digitalna instrumentna ploča te unaprjeđeni infotainment.

Motorizacija će dijelom biti preuzeta iz modela serije 8 i novog X7. U ponudi će se svakako naći benzinski i dizelski motori, kao i plug-in hibridna izvedba.

Podijeli:
1