BMW se sprema osvježiti seriju 7 – procurile prve fotografije

BMW se sprema osvježiti seriju 7 – procurile prve fotografije

Internetom su počele kružiti fotografije osvježene serije 7, a možete ih vidjeti priložene uz ovu vijest. Objavio ih je inače vrlo pouzdani, kada je riječ o ovom bavarskom proizvođaču, BMWBlog, a navodno su stigle od osobe zadužene za online konfiguratore.

Isti izvor navodi kako je BMW planirao odraditi online premijeru tijekom sljedećeg tjedna, dok će se šira javnost imati priliku bliže upoznati s ovim automobilom početkom ožujka na ovogodišnjem izdanju ženevskog auto salonu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Na priloženim fotografijama možemo vidjeti par izvedbi ove luksuzne limuzine iz nekoliko kutova, a posebno se ističe nova velika maska motora slična onoj na modelu X7 te novi, dizajnom osjetno agresivniji branici. Određene novosti su vidljive i na osvježenim prednjim i stražnjim svjetlima, poklopcu motora i sl. Za sada nema fotografija interijera, no očekuje se nova digitalna instrumentna ploča te unaprjeđeni infotainment.

Motorizacija će dijelom biti preuzeta iz modela serije 8 i novog X7. U ponudi će se svakako naći benzinski i dizelski motori, kao i plug-in hibridna izvedba.

Podijeli:
1