BMW predstavio X2 M35i

BMW predstavio X2 M35i

Nakon brojnih glasina BMW je napokon predstavio najsnažniju izvedbu iz ponude modela X2, odnosno X2 M35i. Pored samog automobila premijeru ima i novi motor. Naime, ovaj model pokreće najsnažniji BMW-ov 4-cilindrični motor, a riječ je o 2,0-litrenom pogonskom stroju snage 225 kW, odnosno 306 KS te najvećeg okretnog momenta od 450 Nm.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Što se tehničkih podataka tiče nadalje svakako vrijedi reći da je ovaj model standardno opremljen s posebno podešenim 8-stupanjskim Steptronic prijenosom, s funkcijom launch control, te xDrive pogonom na sva četiri kotača. Njihova suradnja će rezultirati ubrzanjem do 100 km/h za 4,9 sekundi.

Uz snažniji motor ovaj će se model moći pohvaliti i prednjim diferencijalom i kočničkim sustavom M Sport, prilagodljivim ovjesom i sl, a tu je i cijeli niz raznih detalja vanjštine i interijera poput posebne boje, standardnih 19 i opcijskih 20-colnih naplataka, LED prednjih svjetala, M spojlera, sportskih sjedala, kožnih presvlaka i sl.

Proizvodnja ovog automobila za europska tržišta će započeti u ožujku sljedeće godine pa se nedugo zatim očekuju i prve isporuke.

Podijeli:
1