BMW predstavio X2 M35i

BMW predstavio X2 M35i

Nakon brojnih glasina BMW je napokon predstavio najsnažniju izvedbu iz ponude modela X2, odnosno X2 M35i. Pored samog automobila premijeru ima i novi motor. Naime, ovaj model pokreće najsnažniji BMW-ov 4-cilindrični motor, a riječ je o 2,0-litrenom pogonskom stroju snage 225 kW, odnosno 306 KS te najvećeg okretnog momenta od 450 Nm.

Što se tehničkih podataka tiče nadalje svakako vrijedi reći da je ovaj model standardno opremljen s posebno podešenim 8-stupanjskim Steptronic prijenosom, s funkcijom launch control, te xDrive pogonom na sva četiri kotača. Njihova suradnja će rezultirati ubrzanjem do 100 km/h za 4,9 sekundi.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Uz snažniji motor ovaj će se model moći pohvaliti i prednjim diferencijalom i kočničkim sustavom M Sport, prilagodljivim ovjesom i sl, a tu je i cijeli niz raznih detalja vanjštine i interijera poput posebne boje, standardnih 19 i opcijskih 20-colnih naplataka, LED prednjih svjetala, M spojlera, sportskih sjedala, kožnih presvlaka i sl.

Proizvodnja ovog automobila za europska tržišta će započeti u ožujku sljedeće godine pa se nedugo zatim očekuju i prve isporuke.

Podijeli:
1