BMW potvrdio – novi X4 stiže ove godine

BMW potvrdio – novi X4 stiže ove godine

Iz BMW je stigla potvrda kako će tijekom ove godine premijerno biti predstavljena nova generacija modela X4, a podsjetimo ove bi godine premijeru imati i veliki X7.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ranija viđenja testnih modela su jasno pokazala kako će se novi model držati recepta svog prethodnika, odnosno kako će se i dalje raditi o dinamično dizajniranom crossoveru pod velikim utjecajem modela X3. Najveću novost izvana će činiti nova prednja i stražnja svjetla, dorađena maska, novi naplaci i drugi slični detalji.

S tehničke strane osnovu će dakako posuditi od spomenutog X3, a isto vrijedi i za motorizaciju. Pored standardnih izvedbi kupcima će biti ponuđeni i M40i i M40d s 3,0-litrenim turbo motorima. U ponudi će se dakako naći i pogon na sva četiri kotača, 8-stupanjski automatski mjenjač te bogata sigurnosna oprema.

Kasnije će na tržište stići i “prava” M izvedba koja će se vizualno razlikovati agresivnijim stylingom te raznim ukrasima i sl, no glavnu će razliku činiti 3,0-litreni 6-cilindrični bi-turbo motor snage oko 450 KS.

Podijeli:
1