Hotmail, gmail log in, fb log in'

BMW-ov šef za Frankfurt najavio “vrlo uzbudljivo iznenađenje”

BMW-ov šef za Frankfurt najavio “vrlo uzbudljivo iznenađenje”

Šef bavarskog proizvođača automobila Harald Krüger je na službenoj konferenciji za novinare izjavio kako će BMW u Frankfurtu na skorašnjem auto salonu predstaviti “vrlo uzbudljivo iznenađenje.”

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Krüger nije htio ulaziti u detalje, no navedenu izjavu je dao dok se razgovaralo o električnoj mobilnosti i iNext projektu, odnosno budućem automobilu koji će kada stigne na tržište biti predstaviti sve najbolje od BMW-a, od naprednog električnog pogona do sustava autonomnog upravljanja. Dolazak ovog automobila na tržište se očekuje za koju godinu, a u Frankfurtu možda bude predstavljen najavni koncept.

Nadalje, moguće je da će BMW tijekom sljedećeg mjeseca predstaviti električnu verziju serije 3 o kojoj se već dulje vrijeme nagađa kao bavarskom odgovoru teslinom Modelu 3. Raniji izvještaji su govorili da bi ovaj model trebao imati autonomiju od oko 400 km. Jedan od kandidata je i već potvrđeni i8 Spyder, no njegov dolazak i nije neko iznenađenje.

Dakako, moguće je i da je Krüger govorio o nekom sasvim trećem vozilu, a jedan od glavnih kandidata bi mogao biti najavni koncept modela X7 o kojem već kruže glasine da će biti opremljen gorivim ćelijama, odnosno vodikovim pogonom.

1