BMW nije gotov sa širenjem SUV ponude. Stiže X8?

BMW nije gotov sa širenjem SUV ponude. Stiže X8?

BMW je ranije tijekom ovog tjedna predstavio svoj novi veliki SUV, model X7, no čini se kako to nije zadovoljilo apetit ovog bavarskog proizvođača za SUV-ovima kojih sada u ponudi ima upravo sedam, od X1 do X7. Naime, već su počele kružiti glasine kako se u Münchenu spremaju na dodatno proširenje X ponude.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Točnije, upućeni kažu kao je vrlo izgledno da će tzv. coupe-SUV-ovi, odnosno modeli X2, X4 i X6 dobiti novog brata X8. Ovaj će se model temeljiti dakako na modelu X7 te biti njegova vizualno atraktivnija i dinamičnija te skuplja verzija. Dizajn i oprema unutrašnjosti se pak ne bi trebali značajnije razlikovati, osim činjenice da će ponuda prostora otraga biti nešto manja zbog niže linije krova.

U ponudi će se nalaziti verzije s pet te sa četiri sjedala, odnosno s dva zasebna stražnja sjedala. Motorizacija i tehničke karakteristike bi trebale biti više-manje iste. Glasine upućuju na to da bi ovaj model na tržište trebao stići za otprilike dvije godine, a BMW je već zaštitio samu oznaku X8.

YouTube MP3 - Hotmail
1