BMW M4 CS možda nećete kupiti, no zato stiže M2 CS

BMW M4 CS možda nećete kupiti, no zato stiže M2 CS

BMW je na šangajskom auto salonu premijerno predstavio CS izvedbu modela C4, a sada saznajemo da će proizvodnja ovog automobila biti ograničena na 3.000 primjeraka što znači kako se ovog modela neće domoći mnogi koji bi to htjeli. To je loša vijest.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Dobra vijest je da bi ranije glasine o tome kako će BMW lansirati M2 CS, mogla biti istinite. Naime, do sada bavarski proizvođač još uvijek nije službeno potvrdio da će taj model uistinu stići na tržište, no šef BMW-ovog marketinga Peter Quintas je najavio mogućnost kopiranja ponude s modela M4, odnosno standardne, Competition, CS i GTS verzije modela M2.

U BMW-u su naime bili iznenađeni potražnjom za verzijom GTS koja je bila ograničena na svega 700 primjeraka koji su rasprodani za manje od mjesec dana. Veliki pritisak ljubitelja BMW-ovih automobila je rezultirao verzijom CS, jer se “iz raznih razloga više nije mogao proizvoditi GTS”, koja se u ponudi smjestila između izvedbi Competition i GTS.

Veliki interes kupaca je dakle pokazao BMW-u da je imati nekoliko verzija M modela poslovno opravdan potez pa bi se uskoro slična receptura mogla primijeniti i na M2. Pretpostavlja se da bi M2 CS na tržište trebao stići tijekom iduće, a M2 GTS tijekom 2019. godine. Za vjerovati je da će im se pridružiti i M2 Competition.

Podijeli:
1