Bježao od policije pa – stao na benzinsku!

Bježao od policije pa – stao na benzinsku!

Iz Los Angelesa stiže snimka iz helikoptera nastala prije nekoliko dana na kojoj se vidi provalnik koji bježi od policije, ali je imao toliku prednost da je stao na benzinsku postaju, natočio gorivo, platio, i nastavio bijeg

Nešto što kod nas nikada ne biste mogli vidjeti na televiziji u SAD-u je sasvim uobičajena pojava. Kada policija pokrene potjeru za kakvim kriminalcem, prometnim prekršiteljem ili sumnjivcem, u traganje se odmah uključuju i medijske kuće koje kamerama iz helikoptera prate cijelu jurnjavu – i pritom često snime vrlo atraktivne scene. No, u ovom slučaju dogodilo se nešto potpuno bizarno.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Policija je prošloga tjedna na širem području Los Angelesa, započela potjeru za kradljivcem koji je počinio krađu u lokalnom Home Depotu, trgovini uradi sam materijala. Policajci su ga lovili autocestom kroz mjesto El Monte, no ovaj je bjegunac očito bio na rezervi s gorivom. Shvatio je da ima oveću prednost pred policijom, pa je mrtav-hladan stao na benzinsku postaju, natočio gorivo u automobil, ušao u prostor benzinske, platio gotovinom, sjeo natrag u vozilo i nastavio bijeg.

Očevici kažu kako je pri plaćanju gotovinom čak ostvario i popust. Nakon toga bježao je policiji još gotovo dva sata, nakon čega je u javnoj garaži napustio automobil i bijeg nastavio pješice. Neki se na društvenim mrežama šale kako je njegova sreća da nije vozio električni automobil, jer bi na punionici morao provesti daleko više vremena nego na benzinskoj postaji.

Video bizarnog bijega i točenja goriva objavili su lokalni mediji na Twitteru i YouTubeu:

Podijeli:
1